Vissza a Hírekhez

Kurzusjelentkezés menete

2017.11.27.

Kurzusainkra a tanfolyamnaptárban kiválasztott időpontra kattintva, vagy a kiválasztott kurzustípus oldalán ( http://reanimatio.hu/courses ) tud jelentkezni. A jelentkezési lapon az első mezőben válassza ki a megfelelő tanfolyami időpontot/helyszínt. Kérjük, hogy a jelentkezési lapon minden mezőt töltsön ki! A jelentkezés sikerességéről egy automatikus visszaigazoló e-mailt küldünk, mely a kitöltött jelentkezési lapot tartalmazza. Amennyiben ezt megkapja, jelentkezését fogadtuk.

A tananyagot (e-tananyag, videók, egyéb segédletek, prekurzus teszt) az ERC e-learning (VLE) rendszeréből érheti majd el (a kurzus kezdése előtt kb. 1 hónappal), a jelentkezéskor megadott e-mail címével. Ekkor küldjük el a kurzus pontos helyszínét és a programot is, szintén e-mailben. Ezért nagyon fontos, hogy a jelentkezéskor MAGÁN e-mail címet adjon meg, mert nem csak a tananyag, pontos információk elküldésére használjuk majd a megadott e-mail címet, hanem a kurzus elvégzését igazoló oklevél is ezzel a címmel létrehozott fiókból lesz elérhető a továbbiakban - ezért fontos, hogy egy állandó, nem változó e-mail címmel regisztráljuk a hallgatókat. A tanfolyamok reggel 8 órakor kezdődnek, kérjük ezzel a kezdési időponttal számoljon.

A jelentkezési lap kitöltésével regisztrál kurzusunkra, a sikeres regisztráció visszaigazolásaként a kitöltött jelentkezési lapot a rendszer továbbítja az ön által megadott e-mail címre is. A kurzusregisztráció azonban csak a kurzusdíj befizetésével válik véglegessé, melyet minden hallgatónak saját felelőssége időben teljesíteni. A kurzusdíj befizetési határideje legkésőbb a kurzus kezdőnapját megelőző 42. nap, ám érdemes mielőbb befizetni a díjat, mert tanfolyamainkon gyakran túljelentkezés tapasztalható, és ebben az esetben a befizetések sorrendjében tudjuk a helyeket biztosítani. A kurzusdíjat a Magyar Resuscitatiós Társaság 11100908 - 18243424 - 36000001 (CIB Bank Zrt.) bankszámla számára kell befizetni vagy átutalni, közleményben a hallgató nevével, a kurzus típusával és dátumával.
Amennyiben költségeit egy cég/alapítvány/intézmény stb. átvállalja, kérjük, hogy a kitöltött és cégszerűen aláírt költségvállalói nyilatkozatot az office@reanimatio.com e-mail címre szkennelve küldje el. A nyilatkozat beérkezésével válik véglegessé a költségvállalóval rendelkező hallgatók regisztrációja.

Figyelem! A kurzusrészvételt lemondani legkésőbb a kurzust megelőző 28. napig lehet! Az ezen határidőn túli lemondások esetében a kurzusdíjat nem áll módunkban visszatéríteni. A kurzus előtti 28. napig van lehetőség arra is, hogy a hallgató maga helyett küldjön másik résztvevőt.