Vissza a Tanfolyamokhoz

Köztes szintű újraélesztés (ILS) képzés

A tanfolyamon elsajátíthatja, hogy hogyan ismerje fel a kritikus állapotú betegeket, hogy keringésmegállás során melyek azok a lépések, melyeket egészségügyi dolgozóként még az emelt szintű egység megérkezése előtt meg kell tennie.Immediate Life Support (ILS) Provider képzés – Köztes szintű vagy azonnal megkezdett újraélesztés képzés 


A tanfolyam célja:
A kurzus során a hallgató segítséget kap abban, hogy mielőbb felismerje a kritikus állapotú betegeket, a keringésmegálláshoz vezető állapotokat. Készségszinten elsajátítja az újraélesztés során alkalmazott technikákat (mellkaskompresszió, maszkos-ballonos lélegeztetés, egyszerű légút- és vénás kapcsolat biztosítási eszközök használata, defibrillálás). Megismeri az emeltszintű újraélesztés során használt gyógyszereket. Cél, hogy azok az egészségügyi ellátók, akik napi szinten ritkán kerülnek újraélesztési szituációba, begyakorolják az emelt szintű segélycsapat megérkezéséig szükséges teendőket. A kurzus hatékonysága érdekében a kurzus előtt kötelezően el kell végezni az e-learning tanfolyamot, és sikeresen ki kell tölteni a kurzus előtti tesztet. Ezen tananyagok és teszt angol nyelvűek, az angol nyelv szövegértési ismerete így elengedhetetlen a kurzus elvégzéséhez.  

A képzésben való részvétel előfeltétele: minimum egészségügyi szakdolgozói végzettség vagy az orvostanhallgatók közül minimum VI. éves orvostanhallgató vagy mentőtiszti/diplomás ápolói képzés IV. éves hallgató.

Célcsoport: A képzés kizárólag egészségügyi dolgozók számára ajánlott, főként azoknak, akik ritkán végeznek újraélesztést (háziorvosok, szakrendelőkben dolgozók, vagy nem sürgősségi fekvőbeteg ellátásban dolgozók). A szakdolgozók számára szintén javasoljuk a részvételt, akár a fenti területeken dolgoznak, akár újraélesztő csapat tagjai (sürgősségi- vagy intenzív osztályokon).  

A képzés időtartama:
1 nap, 10 óra
 

A képzés díja: br. 100.000 Ft 
A képzés díja egészségügyi szakdolgozók részére: br. 60 000 Ft. A Magyar Resuscitatiós Társaság lehetőségeihez mérten támogatni kívánja a szakdolgozókat a képzés elvégzésében, így részükre kedvezményes kurzusdíjat állapított meg.
(Egyedi megrendelés esetén egyeztetés szükséges!)

Tananyag: A kurzus tananyaga a European Resuscitation Council e-learning rendszeréből (VLE) érhető el, és angol nyelven áll rendelkezésre. A kurzuson azonban mind az elméleti-, mind a gyakorlati oktatás és a vizsga is magyar nyelven történik.

Vizsga: A képzés során folyamatosan értékeljük a látottakat, ez alapján – egy nemzetközileg egységes rendszer figyelembevételével – döntünk arról, hogy az előírt minimum feltételeknek a hallgató megfelelt-e. A képzés végén formális vizsga NINCS.  

A megszerzett oklevél érvényességi ideje: Az oklevél az ERC oktatási rendszerén belül 3 évig érvényes. Külföldi elfogadásával kapcsolatban érdeklődjön a célországban, országonként eltérő lehet.
(Külön kérésre kiállítunk egy magyar nyelvű tanúsítványt is, de ez csak opcionális lehetőség. Ha az ERC hivatalos oklevelén kívül feltétlenül szükséges, kérjük csak abban az esetben kérjék ezt a tanúsítványt, mert ennek kiállítása jelentős környezeti és adminisztratív terhet is jelent.)

Az MRT tanfolyamért felelős munkatársa:
Dr. Gaál Ildikó - drgaalildiko@gmail.comTanfolyam összefoglaló

A Köztes szintű újraélesztés (ILS) képzés időtartama: óra

A Köztes szintű újraélesztés (ILS) képzés regisztrációs díja: br. 100000 Ft

A Magyar Resuscitatiós Társaság Köztes szintű újraélesztés (ILS) képzés felelős munkatársa:
Dr. Gaál Ildikó
e-mail: drgaalildiko@gmail.com


Tanfolyam összefoglaló

Tanfolyam időtartama: óra

Tanfolyam regisztrációs díja: 100000 Ft*

* Bruttó összeg.

Tanfolyam időpontok:

Szeged   2024.10.05.

Győr   2024.10.26.

Tanfolyamért felelős munkatárs:

Dr. Gaál Ildikó

E-mail: drgaalildiko@gmail.com

Kérdése van?

Írjon nekünk most!

Kérdés küldése