Tanfolyamok

Alapszintű újraélesztés képzés (BLS Provider képzés)

A képzésen minden résztvevő elsajátíthatja az alapszintű újraélesztés (BLS) lépéseit, az automatizált  külső defibrillátor (AED) használatát, gyakorolhatja a stabil oldalfektetést és hogy mit kell tenni légúti idegentest okozta fuldoklás esetén.

Bővebben

Alapszintű újraélesztés oktatói (BLS Instruktor) képzés

A tanfolyamon azokat a felnőttoktatási technikákat tanítjuk, melyekkel az alapszintű újraélesztés lépései hatékonyan átadhatók. A résztvevők instruktor-trénerek segítségével gyakorolhatják a különböző oktatási technikákat.

Bővebben

Emeltszintű újraélesztés (ALS Provider) képzés

A képzés során megtanulhatja, melyek a keringésmegálláshoz vezető okok, hogyan ismerje fel és kezelje a kritikus állapotú betegeket. Megismeri az emeltszintű újraélesztés protokollját, a szükséges beavatkozásokat, csapatvezetést és a csapatmunkát.

Bővebben

Emeltszintű újraélesztés gyermekkorban (EPALS Provider) képzés

A képzés során megtanulhatja, melyek csecsemő- és gyermekkorban a keringésmegálláshoz leggyakrabban vezető okok, hogy hogyan ismerje fel és kezelje a kritikus állapotú gyermekeket. 

Bővebben

Általános oktatói tanfolyam (GIC – Generic Instructor Course)

A tanfolyamon azokat a felnőttoktatási technikákat tanítjuk, melyekkel az emeltszintű újraélesztés lépései leghatékonyabban átadhatók. A résztvevők instruktor trénerek segítségével gyakorolhatják a különböző oktatási technikákat.Bővebben

Köztes szintű újraélesztés gyermekkorban (EPILS) képzés


Köztes szintű / azonnal megkezdett újraélesztés gyermekkorban képzés.Bővebben

Köztes szintű újraélesztés (ILS) képzés

A tanfolyamon elsajátíthatja, hogy hogyan ismerje fel a kritikus állapotú betegeket, hogy keringésmegállás során melyek azok a lépések, melyeket egészségügyi dolgozóként még az emelt szintű egység megérkezése előtt meg kell tennie.

Bővebben

Újszülött újraélesztés (NLS) képzés - angol nyelven!

A tanfolyamon specifikusan az újszülöttek szülőszobai reszuszcitációja kerül fókuszba, elméleti és gyakorlati ismeretekkel látjuk el a résztvevő egészségügyi dolgozókat.

Bővebben

Kérdése van?

Írjon nekünk most!

Kérdés küldése

Akkreditáció

A Magyar Resuscitatiós Társaság (HuRC) legfontosabb célkitűzése, hogy elősegítse mindazokat a lépéseket, melyek a váratlanul bekövetkező keringésmegállás túlélését javítják, az elkerülhető haláleseteket hatékonyabban megelőzik. Ezen célkitűzéssel egybevág a cardiopulmonalis resuscitatio (CPR) minél korszerűbb és minél szélesebb körben történő oktatásának támogatása. Jelen állásfoglalás célja, hogy olyan szakmailag széles körben elfogadott és a reanimatológia modern ismereteit minden tekintetben elhasználó szakmai hátteret nyújtson, aminek felhasználásával a resuscitatio oktatása minőségileg kontrollálhatóvá, összehasonlíthatóvá, számonkérhetővé és egységes szemléleten keresztül minél szélesebben terjeszthetővé váljon. Hangsúlyozandó, hogy a Magyar Resuscitatiós Társaság nem kívánja minőségileg sem kontrollálni sem megítélni a jelenlegi graduális vagy postgraduális képzésben folyó resuscitatios oktatást, és jelen állásfoglalásával csupán általános, a felnőtt oktatás minőségi egységesítését célzó törekvését fogalmazza meg.

Akkreditált kurzusok