Vissza a Tanfolyamokhoz

Újszülött újraélesztés (NLS) képzés - angol nyelven!

A tanfolyamon specifikusan az újszülöttek szülőszobai reszuszcitációja kerül fókuszba, elméleti és gyakorlati ismeretekkel látjuk el a résztvevő egészségügyi dolgozókat.Newborn Life Support Provider képzés - Újszülött újraélesztés (NLS) képzés

A tanfolyam célja: A kurzus specifikusan az újszülöttek szülőszobai reszuszcitációjára fókuszál, elméleti és gyakorlati ismeretekkel látja el a résztvevő egészségügyi dolgozókat. Cél, hogy azok az egészségügyi ellátók, akik napi szinten kerülhetnek újszülött újraélesztési szituációba, biztonsággal tudjanak segítséget nyújtani a kritikus állapotú újszülötteknek. Az NLS kurzus az Európai Reszuszcitátciós Társaság (ERC) újszülött újraélesztési képzése, mely minden európai tagországban sztenderd oktatást és a társaság által kiállított oklevelet biztosít a tanfolyamot sikerrel teljesítőknek.  

A képzésben való részvétel előfeltétele: egészségügyi szakdolgozó, vagy az orvostanhallgatók közül minimum VI. éves orvostanhallgató vagy mentőtiszti/diplomás ápolói képzés IV. éves hallgató, vagy végzett orvos.  

Célcsoport: A szülőszobai újszülött reszuszcitációs helyzetben dolgozó szakdolgozók (pld. csecsemő- és gyermekápolók, szülésznők); mentőtisztek; mentőápolók; orvosok  (pld. csecsemő- és gyermekgyógyász vagy neonatológus szakképzésben résztvevők vagy már szakvizsgával rendelkezők).

A képzés időtartama: 1 nap, 10 óra  

A képzés díja: br. 90.000 Ft 
A képzés díja egészségügyi szakdolgozók részére: br. 50 000 Ft. A Magyar Resuscitatiós Társaság lehetőségeihez mérten támogatni kívánja a szakdolgozókat a képzés elvégzésében, így részükre kedvezményes kurzusdíjat állapított meg. (Egyedi megrendelés esetén egyeztetés szükséges!)  

Tananyag: A kurzus tananyaga a European Resuscitation Council e-learning rendszeréből (VLE) érhető el, és egyelőre angol nyelven áll rendelkezésre. Az első két kurzuson mind az elméleti-, mind a gyakorlati oktatás, mind a vizsga angol nyelven történik, a további kurzusokat magyar nyelven tervezzük tartani.

Vizsga: A vizsgára bocsájtás feltétele, hogy a hallgató a kurzus valamennyi gyakorlatán és előadásán részt vegyen, hiányzás vagy késés nem megengedett. A tanfolyam alatt az oktatók folyamatosan figyelik a hallgatók teljesítményét, és bizonyos készségek (lélegeztetés, jó minőségű mellkaskompresszió, különböző légútbiztosítási technikák) elsajátítását a kurzus folyamata során értékelik. A hallgató akkor engedhető vizsgára, ha ezeket a készségeket az oktatók véleménye alapján megfelelő szinten elsajátította. A tanfolyam végén a hallgatók elméleti (MCQ teszt) és gyakorlati vizsgát tesznek. A gyakorlati vizsgán szimulált eseteket kell megoldani. Amennyiben a gyakorlati vizsga nem sikerült, aznap egy alkalommal lehet új vizsgát tenni.  

A megszerzett oklevél érvényességi ideje: Az oklevél az ERC oktatási rendszerén belül 3 évig érvényes. A képzés az OFTEX és SZAFTEX rendszerben is akkreditált. (Külön kérésre kiállítunk egy magyar nyelvű tanúsítványt is, de ez csak opcionális lehetőség. Ha az ERC hivatalos oklevelén kívül feltétlenül szükséges, kérjük, csak abban az esetben kérjék ezt a tanúsítványt, mert ennek kiállítása jelentős környezeti és adminisztratív terhet is jelent.)

Az MRT tanfolyamért felelős munkatársa:
Bodrogi Eszter - eszterbodrogi@yahoo.co.uk
Pataky Rozália – pataky.rozi@gmail.com
Tanfolyam összefoglaló

A Újszülött újraélesztés (NLS) képzés - angol nyelven! időtartama: 10 óra

A Újszülött újraélesztés (NLS) képzés - angol nyelven! regisztrációs díja: br. 90000 Ft

A Magyar Resuscitatiós Társaság Újszülött újraélesztés (NLS) képzés - angol nyelven! felelős munkatársa:
Bodrogi Eszter
e-mail: eszterbodrogi@yahoo.co.uk


Tanfolyam összefoglaló

Tanfolyam időtartama: 10 óra

Tanfolyam regisztrációs díja: 90000 Ft*

* Bruttó összeg.

Tanfolyam időpontok:

Budapest   2024.10.05.

Budapest   2024.10.06.

Tanfolyamért felelős munkatárs:

Bodrogi Eszter

E-mail: eszterbodrogi@yahoo.co.uk

Kérdése van?

Írjon nekünk most!

Kérdés küldése