Vissza a Tanfolyamokhoz

Alapszintű újraélesztés oktatói (BLS Instruktor) képzés

A tanfolyamon azokat a felnőttoktatási technikákat tanítjuk, melyekkel az alapszintű újraélesztés lépései hatékonyan átadhatók. A résztvevők instruktor trénerek segítségével gyakorolhatják a különböző oktatási technikákat.Basic Life Support (BLS) Instruktor - Alapszintű újraélesztés oktatói képzés


Figyelem! Kurzusainkon kizárólag érvényes védettségi igazolvánnyal vagy 48 óránál nem régebbi, negatív PCR teszt birtokában lehet részt venni!

A tanfolyam célja:

A túlélési mutatók javításának alapfeltétele, hogy minél többen ismerjék az alapszintű újraélesztés lépéseit. A megfelelő képzésekhez jól képzett oktatói gárda szükséges. A tanfolyam során a hallgatók megismerik a European Resuscitation Council oktatástechnikai ajánlásait a BLS oktatáshoz, tapasztalt oktatók segítségével gyakorolhatják a készségek oktatását, a problémás hallgatók kezelésének technikáit és a vizsga során szükséges teendőket.  

Célcsoport:
laikusok, pedagógusok, egészségügyi dolgozók, akik alapszintű újraélesztést szeretnének oktatni.  A képzés előfeltétele, hogy a hallgató a BLS instruktor képzéssel egy napon tartott BLS Provider tanfolyamon részt vegyen!
 

A képzés időtartama:
6 óra
 

A képzés díja:
br. 50.000 Ft/fő (A kötelezően előírt BLS Provider képzéssel együtt, tehát a BLS Provider kurzusdíját is tartalmazza az ár, arra külön jelentkezni és fizetni nem kell!)
 

Vizsga:
A képzés során folyamatosan értékeljük a látottakat, ez alapján – egy nemzetközileg egységes rendszer figyelembevételével – döntünk arról, hogy az előírt minimum feltételeknek a hallgató megfelelt-e. A képzés végén formális vizsga NINCS.
 

A megszerzett oklevél érvényességi ideje: 
Az oklevél az ERC oktatási rendszerén belül 2 évig érvényes.

Az MRT tanfolyamért felelős munkatársa:
Dr. Fritúz Gábor - frituz@gmail.com


Tanfolyam összefoglaló

A Alapszintű újraélesztés oktatói (BLS Instruktor) képzés időtartama: 6 óra

A Alapszintű újraélesztés oktatói (BLS Instruktor) képzés regisztrációs díja: br. 50000 Ft

A Magyar Resuscitatiós Társaság Alapszintű újraélesztés oktatói (BLS Instruktor) képzés felelős munkatársa:
Dr. Fritúz Gábor
e-mail: frituz@gmail.com


Tanfolyam összefoglaló

Tanfolyam időtartama: 6 óra

Tanfolyam regisztrációs díja: 50000 Ft*

* Bruttó összeg.

Tanfolyam időpontok:

Budapest   2022.01.22.

Tanfolyamért felelős munkatárs:

Dr. Fritúz Gábor

E-mail: frituz@gmail.com

Kérdése van?

Írjon nekünk most!

Kérdés küldése