Vissza a Tanfolyamokhoz

Köztes szintű újraélesztés gyermekkorban (EPILS) képzés


Köztes szintű / azonnal megkezdett újraélesztés gyermekkorban képzés.

European Paediatric Immediate Life Support (EPILS) Provider képzés – Köztes szintű vagy azonnal megkezdett újraélesztés gyermekkorban képzés  

A tanfolyam célja:
A kurzus során a hallgató segítséget kap abban, hogy mielőbb felismerje a kritikus állapotú csecsemőt vagy gyermeket, a keringésmegálláshoz vezető állapotokat. Készségszinten elsajátítja az újraélesztés során az életkornak megfelelően alkalmazott technikákat (mellkaskompresszió, maszkos-ballonos lélegeztetés, egyszerű légút- és vénás kapcsolat biztosítási eszközök használata). Megismeri a csecsemő- és gyermekkori emeltszintű újraélesztés során használt gyógyszereket. Cél, hogy azok az egészségügyi ellátók, akik napi szinten ritkán kerülnek csecsemő- vagy gyermek újraélesztési szituációba, begyakorolják az emelt szintű segélycsapat megérkezéséig szükséges teendőket.  

A képzésben való részvétel előfeltétele: minimum egészségügyi szakdolgozói végzettség vagy az orvostanhallgatók közül minimum VI. éves orvostanhallgató vagy mentőtiszti/diplomás ápolói képzés IV. éves hallgató.

Célcsoport: A képzés kizárólag egészségügyi dolgozók számára ajánlott, főként azoknak, akik ritkán végeznek újraélesztést gyermekkorban (házi gyermekorvosok, szakrendelőkben dolgozók, vagy nem sürgősségi fekvőbeteg ellátásban dolgozók. Olyan felnőtt sürgősségi  ellátók, akik ritkán észlelnek gyermekeket). A szakdolgozók számára szintén javasoljuk a részvételt, akár a fenti területeken dolgoznak, akár újraélesztő csapat tagjai (gyermeksürgősségi- vagy gyermekintenzív osztályokon).  

A képzés időtartama:
1 nap, 10 óra
 

A képzés díja: br. 100.000 Ft 
A képzés díja egészségügyi szakdolgozók részére: br. 60 000 Ft. A Magyar Resuscitatiós Társaság lehetőségeihez mérten támogatni kívánja a szakdolgozókat a képzés elvégzésében, így részükre kedvezményes kurzusdíjat állapított meg.
(Egyedi megrendelés esetén egyeztetés szükséges!)

Tananyag: A kurzus tananyaga a European Resuscitation Council e-learning rendszeréből (VLE) érhető el, és angol nyelven áll rendelkezésre. A kurzuson azonban mind az elméleti-, mind a gyakorlati oktatás magyar nyelven történik.

Vizsga:
A képzés során folyamatosan értékeljük a látottakat, ez alapján – egy nemzetközileg egységes rendszer figyelembevételével – döntünk arról, hogy az előírt minimum feltételeknek a hallgató megfelelt-e. A képzés végén formális vizsga NINCS.
 

A megszerzett oklevél érvényességi ideje: Az oklevél az ERC oktatási rendszerén belül 3 évig érvényes.   Külföldi elfogadásával kapcsolatban érdeklődjön a célországban, országonként eltérő lehet.
(Külön kérésre kiállítunk egy magyar nyelvű tanúsítványt is, de ez csak opcionális lehetőség. Ha az ERC hivatalos oklevelén kívül feltétlenül szükséges, kérjük, csak abban az esetben kérjék ezt a tanúsítványt, mert ennek kiállítása jelentős környezeti és adminisztratív terhet is jelent.)

Az MRT tanfolyamért felelős munkatársa:
Baranyi Krisztina - krisztina0329@gmail.comTanfolyam összefoglaló

A Köztes szintű újraélesztés gyermekkorban (EPILS) képzés időtartama: 10 óra

A Köztes szintű újraélesztés gyermekkorban (EPILS) képzés regisztrációs díja: br. 100000 Ft

A Magyar Resuscitatiós Társaság Köztes szintű újraélesztés gyermekkorban (EPILS) képzés felelős munkatársa:
Baranyi Krisztina
e-mail: krisztina0329@gmail.com


Tanfolyam összefoglaló

Tanfolyam időtartama: 10 óra

Tanfolyam regisztrációs díja: 100000 Ft*

* Bruttó összeg.

Tanfolyam időpontok:

Budapest   2024.11.12.

Tanfolyamért felelős munkatárs:

Baranyi Krisztina

E-mail: krisztina0329@gmail.com

Kérdése van?

Írjon nekünk most!

Kérdés küldése