Vissza a Tanfolyamokhoz

Általános oktatói tanfolyam (GIC – Generic Instructor Course) - csak NLS oktatójelöltek részére

A tanfolyamon azokat a felnőttoktatási technikákat tanítjuk, melyekkel az emeltszintű újraélesztés lépései leghatékonyabban átadhatók. A résztvevők instruktor trénerek segítségével gyakorolhatják a különböző oktatási technikákat.Általános oktatói tanfolyam (GIC – Generic Instructor Course)


A tanfolyam célja:
A tanfolyam célja, hogy a hallgatók megfelelő ismereteket szerezzenek az ERC emeltszintű tanfolyamain való oktatáshoz.  A kurzus során a hallgatók megismerkednek az ERC által alkalmazott felnőttoktatási elméletekkel. A kurzus két napja alatt minden résztvevőnek lehetősége nyílik gyakorolni a készségek oktatását, szituációk és workshop-ok vezetését és a vizsgáztatást.    

A képzésben való részvétel előfeltétele: IP (Instructor Potential) jelölés megszerzése korábbi NLS kurzuson

Célcsoport:
Egészségügyi dolgozók, akik emeltszintű újraélesztést szeretnének oktatni.  A képzés előfeltétele, hogy a hallgató NLS kurzuson oktatójelölt (Instructor Potential – IP) minősítést kapjon.
Azon oktatójelöltek, akik még nem rendelkeznek egészségügyi befejezett végzettséggel, akkor válhatnak full instruktorrá, ha megszerezték a diplomájukat.

A képzés időtartama:
2 nap, 2x10 óra  

A képzés díja:
br. 50.000 Ft/fő  

Vizsga:
A képzés során folyamatosan értékeljük a látottakat, ez alapján – egy nemzetközileg egységes rendszer figyelembevételével – döntünk arról, hogy az előírt minimum feltételeknek a hallgató megfelelt-e. A képzés végén formális vizsga NINCS.  

A megszerzett oklevél érvényességi ideje:
Az oklevél
az ERC oktatási rendszerén belül 2 évig érvényes. Külföldi elfogadásával kapcsolatban érdeklődjön a célországban, országonként eltérő lehet. 


Tanfolyam összefoglaló

A Általános oktatói tanfolyam (GIC – Generic Instructor Course) - csak NLS oktatójelöltek részére időtartama: óra

A Általános oktatói tanfolyam (GIC – Generic Instructor Course) - csak NLS oktatójelöltek részére regisztrációs díja: br. 50000 Ft

A Magyar Resuscitatiós Társaság Általános oktatói tanfolyam (GIC – Generic Instructor Course) - csak NLS oktatójelöltek részére felelős munkatársa:
Dr. Lóczi Gerda
e-mail: loczi.gerda@mentok.hu


Tanfolyam összefoglaló

Tanfolyam időtartama: óra

Tanfolyam regisztrációs díja: 50000 Ft*

* Bruttó összeg.

Tanfolyam időpontok:

Budapest   2024.09.26.

Tanfolyamért felelős munkatárs:

Dr. Lóczi Gerda

E-mail: loczi.gerda@mentok.hu

Kérdése van?

Írjon nekünk most!

Kérdés küldése