Vissza a Tanfolyamokhoz

Köztes szintű újraélesztés (ILS) képzés a Máltai Szeretetszolgálat dolgozóinak

Figyelem! A kurzusra csak a Máltai Szeretetszolgálat dolgozói jelentkezhetnek!

A tanfolyamon elsajátíthatja, hogy hogyan ismerje fel a kritikus állapotú betegeket, hogy keringésmegállás során melyek azok a lépésImmediate Life Support (ILS) Provider képzés – Köztes szintű vagy azonnal megkezdett újraélesztés képzés   A tanfolyam célja:
A kurzus során a hallgató segítséget kap abban, hogy mielőbb felismerje a kritikus állapotú betegeket, a keringésmegálláshoz vezető állapotokat. Készségszinten elsajátítja az újraélesztés során alkalmazott technikákat (mellkaskompresszió, maszkos-ballonos lélegeztetés, egyszerű légút- és vénás kapcsolat biztosítási eszközök használata, defibrillálás). Megismeri az emeltszintű újraélesztés során használt gyógyszereket. Cél, hogy azok az egészségügyi ellátók, akik napi szinten ritkán kerülnek újraélesztési szituációba, begyakorolják az emelt szintű segélycsapat megérkezéséig szükséges teendőket. A kurzus hatékonysága érdekében a kurzus előtt kötelezően el kell végezni az e-learning tanfolyamot, és sikeresen ki kell tölteni a kurzus előtti tesztet. Ezen tananyagok és teszt angol nyelvűek, az angol nyelv szövegértési ismerete így elengedhetetlen a kurzus elvégzéséhez.  

Célcsoport: A képzés kizárólag egészségügyi dolgozók számára ajánlott, főként azoknak, akik ritkán végeznek újraélesztést (háziorvosok, szakrendelőkben dolgozók, vagy nem sürgősségi fekvőbeteg ellátásban dolgozók). A szakdolgozók számára szintén javasoljuk a részvételt, akár a fenti területeken dolgoznak, akár újraélesztő csapat tagjai (sürgősségi- vagy intenzív osztályokon).  

A képzés időtartama:
1 nap, 10 óra
 

A képzés díja: br. 50.000 Ft  

Tananyag: A kurzus tananyaga a European Resuscitation Council e-learning rendszeréből (VLE) érhető el, és angol nyelven áll rendelkezésre. A kurzuson azonban mind az elméleti-, mind a gyakorlati oktatás és a vizsga is magyar nyelven történik.

Vizsga: A képzés során folyamatosan értékeljük a látottakat, ez alapján – egy nemzetközileg egységes rendszer figyelembevételével – döntünk arról, hogy az előírt minimum feltételeknek a hallgató megfelelt-e. A képzés végén formális vizsga NINCS.  

A megszerzett oklevél érvényességi ideje: Az oklevél az ERC oktatási rendszerén belül 3 évig érvényes. Külföldi elfogadásával kapcsolatban érdeklődjön a célországban, országonként eltérő lehet.

Az MRT tanfolyamért felelős munkatársa:
Dr. Gaál Ildikó - drgaalildiko@gmail.com


Tanfolyam összefoglaló

A Köztes szintű újraélesztés (ILS) képzés a Máltai Szeretetszolgálat dolgozóinak időtartama: 10 óra

A Köztes szintű újraélesztés (ILS) képzés a Máltai Szeretetszolgálat dolgozóinak regisztrációs díja: br. 50000 Ft

A Magyar Resuscitatiós Társaság Köztes szintű újraélesztés (ILS) képzés a Máltai Szeretetszolgálat dolgozóinak felelős munkatársa:
Dr. Lóczi Gerda
e-mail: loczi.gerda@mentok.hu


Tanfolyam összefoglaló

Tanfolyam időtartama: 10 óra

Tanfolyam regisztrációs díja: 50000 Ft*

* Bruttó összeg.

Tanfolyam időpontok:
Tanfolyamért felelős munkatárs:

Dr. Lóczi Gerda

E-mail: loczi.gerda@mentok.hu

Kérdése van?

Írjon nekünk most!

Kérdés küldése