Vissza a Tanfolyamokhoz

Köztes szintű újraélesztés gyermekkorban (EPILS) képzés a Magyar Máltai Szeretetszolgálat dolgozóinak

Figyelem! A kurzusra csak a Magyar Máltai Szeretetszolgálat  dolgozói számára kerül megrendezésre!
Köztes szintű / azonnal megkezdett újraélesztés gyermekkorban képzés.
European Paediatric Immediate Life Support (EPILS) Provider képzés – Köztes szintű vagy azonnal megkezdett újraélesztés gyermekkorban képzés 


A tanfolyam célja:
A kurzus során a hallgató segítséget kap abban, hogy mielőbb felismerje a kritikus állapotú csecsemőt vagy gyermeket, a keringésmegálláshoz vezető állapotokat. Készségszinten elsajátítja az újraélesztés során az életkornak megfelelően alkalmazott technikákat (mellkaskompresszió, maszkos-ballonos lélegeztetés, egyszerű légút- és vénás kapcsolat biztosítási eszközök használata). Megismeri a csecsemő- és gyermekkori emeltszintű újraélesztés során használt gyógyszereket. Cél, hogy azok az egészségügyi ellátók, akik napi szinten ritkán kerülnek csecsemő- vagy gyermek újraélesztési szituációba, begyakorolják az emelt szintű segélycsapat megérkezéséig szükséges teendőket.  

A képzésben való részvétel előfeltétele: minimum egészségügyi szakdolgozói végzettség vagy az orvostanhallgatók közül minimum VI. éves orvostanhallgató vagy mentőtiszti/diplomás ápolói képzés IV. éves hallgató.

Célcsoport: A képzés kizárólag egészségügyi dolgozók számára ajánlott, főként azoknak, akik ritkán végeznek újraélesztést gyermekkorban (házi gyermekorvosok, szakrendelőkben dolgozók, vagy nem sürgősségi fekvőbeteg ellátásban dolgozók. Olyan felnőtt sürgősségi  ellátók, akik ritkán észlelnek gyermekeket). A szakdolgozók számára szintén javasoljuk a részvételt, akár a fenti területeken dolgoznak, akár újraélesztő csapat tagjai (gyermeksürgősségi- vagy gyermekintenzív osztályokon).  

A képzés időtartama:
1 nap, 10 óra
 

A képzés díja: br. 50.000 Ft (Egyedi megrendelés esetén egyeztetés szükséges!)

Tananyag: A kurzus tananyaga a European Resuscitation Council e-learning rendszeréből (VLE) érhető el, és angol nyelven áll rendelkezésre. A kurzuson azonban mind az elméleti-, mind a gyakorlati oktatás és a vizsga is magyar nyelven történik.

Vizsga:
A képzés során folyamatosan értékeljük a látottakat, ez alapján – egy nemzetközileg egységes rendszer figyelembevételével – döntünk arról, hogy az előírt minimum feltételeknek a hallgató megfelelt-e. A képzés végén formális vizsga NINCS.
 

A megszerzett oklevél érvényességi ideje:
Az oklevél az ERC oktatási rendszerén belül 3 évig érvényes.   Külföldi elfogadásával kapcsolatban érdeklődjön a célországban, országonként eltérő lehet.

Az MRT tanfolyamért felelős munkatársa:
Baranyi Krisztina - krisztina0329@gmail.com


Tanfolyam összefoglaló

A Köztes szintű újraélesztés gyermekkorban (EPILS) képzés a Magyar Máltai Szeretetszolgálat dolgozóinak időtartama: 10 óra

A Köztes szintű újraélesztés gyermekkorban (EPILS) képzés a Magyar Máltai Szeretetszolgálat dolgozóinak regisztrációs díja: br. 50000 Ft

A Magyar Resuscitatiós Társaság Köztes szintű újraélesztés gyermekkorban (EPILS) képzés a Magyar Máltai Szeretetszolgálat dolgozóinak felelős munkatársa:
Baranyi Krisztina
e-mail: krisztina0329@gmail.com


Tanfolyam összefoglaló

Tanfolyam időtartama: 10 óra

Tanfolyam regisztrációs díja: 50000 Ft*

* Bruttó összeg.

Tanfolyam időpontok:
Tanfolyamért felelős munkatárs:

Baranyi Krisztina

E-mail: krisztina0329@gmail.com

Kérdése van?

Írjon nekünk most!

Kérdés küldése