Vissza a Tanfolyamokhoz

Köztes szintű újraélesztés (ILS) képzés

A tanfolyamon elsajátíthatja, hogy hogyan ismerje fel a kritikus állapotú betegeket, hogy keringésmegállás során melyek azok a lépések, melyeket egészségügyi dolgozóként még az emelt szintű egység megérkezése előtt meg kell tennie. Immediate Life Support (ILS) Provider képzés – Köztes szintű vagy azonnal megkezdett újraélesztés képzés 


Figyelem! Kurzusainkon kizárólag érvényes védettségi igazolvánnyal vagy 48 óránál nem régebbi, negatív PCR teszt birtokában lehet részt venni!

A tanfolyam célja:
A kurzus során a hallgató segítséget kap abban, hogy mielőbb felismerje a kritikus állapotú betegeket, a keringésmegálláshoz vezető állapotokat. Készségszinten elsajátítja az újraélesztés során alkalmazott technikákat (mellkaskompresszió, maszkos-ballonos lélegeztetés, egyszerű légút- és vénás kapcsolat biztosítási eszközök használata, defibrillálás). Megismeri az emeltszintű újraélesztés során használt gyógyszereket. Cél, hogy azok az egészségügyi ellátók, akik napi szinten ritkán kerülnek újraélesztési szituációba, begyakorolják az emelt szintű segélycsapat megérkezéséig szükséges teendőket.   Célcsoport: A képzés kizárólag egészségügyi dolgozók számára ajánlott, főként azoknak, akik ritkán végeznek újraélesztést (háziorvosok, szakrendelőkben dolgozók, vagy nem sürgősségi fekvőbeteg ellátásban dolgozók). A szakdolgozók számára szintén javasoljuk a részvételt, akár a fenti területeken dolgoznak, akár újraélesztő csapat tagjai (sürgősségi- vagy intenzív osztályokon).  

A képzés időtartama:
1 nap, 10 óra
 

A képzés díja:
br. 50.000 Ft
(Egyedi megrendelés esetén egyeztetés szükséges!)  

Vizsga: A képzés során folyamatosan értékeljük a látottakat, ez alapján – egy nemzetközileg egységes rendszer figyelembevételével – döntünk arról, hogy az előírt minimum feltételeknek a hallgató megfelelt-e. A képzés végén formális vizsga NINCS.  

A megszerzett oklevél érvényességi ideje: Az oklevél az ERC oktatási rendszerén belül 3 évig érvényes. Külföldi elfogadásával kapcsolatban érdeklődjön a célországban, országonként eltérő lehet.

Az MRT tanfolyamért felelős munkatársa:
Dr. Gaál Ildikó - drgaalildiko@gmail.comTanfolyam összefoglaló

A Köztes szintű újraélesztés (ILS) képzés időtartama: 10 óra

A Köztes szintű újraélesztés (ILS) képzés regisztrációs díja: br. 50000 Ft

A Magyar Resuscitatiós Társaság Köztes szintű újraélesztés (ILS) képzés felelős munkatársa:
Dr. Gaál Ildikó
e-mail: drgaalildiko@gmail.com


Tanfolyam összefoglaló

Tanfolyam időtartama: 10 óra

Tanfolyam regisztrációs díja: 50000 Ft*

* Bruttó összeg.

Tanfolyam időpontok:

Budapest   2022.05.14.

Tanfolyamért felelős munkatárs:

Dr. Gaál Ildikó

E-mail: drgaalildiko@gmail.com

Kérdése van?

Írjon nekünk most!

Kérdés küldése